Oldalak

 

Kárpitos

Közel 20 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Vállalkozásunk várja kedves megkeresését. Elkészült bútorainkból láthat egy referencia válogatást! Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk.

 

 

Irodaszerek

Szállítás cégek és magánszemélyek részére. Válogass több ezer termékünk közül kényelmesen, online! Irodaszerek verhetetlen áron!


 

Napelem

Éppen ezért kell pontosan akkora napelem rendszert tervezni, amivel nullázni tudod a számláidat.Minden napelem rendszer telepítésének gyakorlatilag a 0. lépése a gondos helyszíni felmérés, hiszen enélkül nemcsak a munkát, hanem magát a tervezést sem lehet elkezdeni.


 

Fűkaszálás

A zöldterület gondozás, kertrendezés, fakivágás után a gallydarálás ághulladékot, lombot nagy teljesítményű géppel felaprítjuk, kérésre el is szállítjuk, így sokkal gazdaságosabb. Egy kis bepillantása az irodatakarításba hogyan is van mi nálunk: Az irodatakarítás szolgáltatásunk tartalmaz egy alaptakarítási folyamatot. Ezt a folyamatot végezzük el alkalmanként a takarítások során. Kiegészíthetőek az ön igényeiknek megfelelően, ezek külön díjon rendelhetőek. Mint például mosogatás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás, ablaktisztítás. Minimális alkalomszám egy héten két alkalom.


 

Hajegyenesítés

A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A brazil tartós hajegyenesítés, a legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A brazil tartós hajegyenesítés, a legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.A hajhosszabbítás ma már teljesen általános, és nem a fenékig érő pótlást jelenti. Viszont nagyon nem mindegy, ki és hogyan illeszti fel a plusz tincseket.A jó fodrász figyelemmel kíséri a divat változásait, szalonjában vendégei rendelkezésére bocsátja az aktuális divatnak megfelelő frizurák fotóit, leírását. Tájékozottsága kiterjed a hajszínek és formák széles tárházára. Emellett figyelemmel kíséri az új szakmai eszközök, anyagok, technológiák megjelenését, hogy ezáltal képessé váljon a divatirányzatot követni vágyó vendégek igényeinek kielégítésére.


 

Medence fóliázás

A medence fóliázás menetét lépésről lépésre átnézzük, vajon a gyakorlatban hogyan is néz ki:A kerti medence építés titka, hogy mindet úgy készítjük el, mintha magunknak készítenénk. Medencében minden igényre van jó megoldásunk: gyermekpancsoló, az úszásra is alkalmas kerti medence, sport úszómedence, tanmedence, beltéri medence, élménymedence, wellness masszázsmedence, szauna merülőmedence – bármit kivitelezünk, amit Ön megálmodik. Kül- és beltéren medencefedéssel és extrákkal is.Fémfalas fóliás medencék és épített medencék fóliázásához szükséges medence fólia és tekercses fólia, melyet szakembereink precízen telepítenek az Önök kényelme érdekében

 


 

Szélvédőcsere

Ha casco biztosítással rendelkezel a szélvédőcsere az önrészt mértékétől függően ingyenes. Az autóüveg cseréjét minden esetben profi szakember végzi, több évnyi tapasztalattal, kiváló alapanyagokkal! Mire van szükségünk, a mobil autószerviz szolgáltatásunkhoz? Nagyon fontos a zárt, fűtött helyiség, ez halmozottan igaz az esős télies időszakban. Továbbá áramra, a munka elvégzéséhez.


 

Beltéri ajtó

Az MDF nagy előnye, hogy görcsöktől és feszültségtől mentes, egyöntetű anyag, amelynek nedvességtartalma is optimális. Így garantált, hogy ez a beltéri ajtó típus nem fog megvetemedni. A 0,4 milliméteres fóliaréteg tovább erősíti az ajtót, és ellenállóvá teszi a felületét.Emellett elég elterjedt terméknek számítanak a furnérozott beltéri ajtók is, amelyek váza olcsóbb fából vagy MDF-ből szokott készülni. Ezt később egy furnérlemezzel szokták bevonni, melynek köszönhetően a beltéri ajtó felülete teljesen azt a hatást kelti, mintha természetes fából készült volna. Akkor kézenfekvő megoldás a Porta Doors ajtóink széles választéka, ahol mindenki megtalálja az otthonába illő beltéri ajtót. Több, mint 70 féle választható felület, 26 ajtócsalád különböző modelljei, akár nyíló beltéri ajtó akár tolóajtó változatban is. Az sem mellékes szempont, hogy ennél a típusnál Önnek már nem kell a festéssel foglalkoznia. Mesterember segítségére sem lesz szüksége ehhez, hiszen a festett MDF ajtó tökéletes festéssel rendelkezik.Mindegy, hogy műanyagablak, műanyag-alu ablak vagy fa-alu ablak, ablakaink le fogják önt nyűgőzni.Ahhoz, hogy az ablakcsere által tökéletesen igényeire legyen szabva az új nyílászáró érdemes odafigyelni egyékét dologra.


 

SEO

Manapság már egyetlen cég sem vonja kétségbe azt, hogy mennyire fontos az online jelenlétre is időt és energiát fordítani. Mindebben a keresőoptimalizálás nyújthatja a legnagyobb segítséget, mellyel nagymértékben javítani lehet a weboldal kereshetőségét és láthatóságát, és a legjobb, hogy mindezt iparágtól, valamint az üzlet nagyságától függetlenül vehetjük igénybe. A google keresőoptimalizálás kérdését illetően már a legtöbb digitálisan online vállalkozás tudja, hogy az organikus keresés tekinthető a webhelyforgalom-növelés leggyakoribb forrásának. A keresőoptimalizálás keretén belül a Google vezető szerepet tölt be a keresőpiacon (a Bing, a Yandex, a Yahoo és más keresők társaságában), így a google-irányelveket is érdemes betartani. Természetesen a cégeknek nem kell megbirkózniuk ezekkel a kihívásokkal, hiszen mindennek elvégzésének „terhét” ráróhatják a legjobban keresőoptimalizáló ügynökség vállára

 

Emelőkosaras bérlés

Az autóbérlés iránti megnövekedett igény azt jelzi, hogy az emberek nagytöbbsége értékeli ezeket az életkönnyítő szolgáltatásokat. E remek szolgáltatásoknak köszönhetően az igénylők különféle autókat vezethetnek igény és elvárás szerint, így kisebb méretű autókat egy hétvégi kiruccanáshoz, családi autókat, akár luxusautókat is. Mindemellett emelőkosaras autóbérlés is lehetséges, ha a munkavégzéshez elengedhetetlen az időszakos kosaras autóbérlés.

 

Csarnoktakarítás

A tisztaság és a higiénia az élet minden területére kiterjedő alapvető emberi igényünk, hiszen mindannyian szeretünk ragyogó környezetben élni és dolgozni. A magánházak és irodák tisztántartása mellett az ipari környezet higiéniájára is figyelni szükséges. Nos, ennek elvégzése nem tartozik sem a legkellemesebb, sem pedig a legkönnyebben elvégezhető feladatok közé. A csarnoktakarítás munkáját bízza egy professzionális csapatra, akik rendelkeznek a feladat elvégzéséhez szükséges felszerelésekkel, eszközökkel, munkabírással és nem utolsó sorban tapasztalattal.

 

Ajtók

Az ajtó az otthonok nélkülözhetetlen elemeként tartható számon, melytől a külső világtól, a kértevőktől, az időjárási viszontagságoktól való védelmet és biztonságot várjuk el. A modern beltéri ajtó fő funkciója a helyiségek egymástól való elhatárolása, ugyanakkor a korszerű cpl ajtó, valamint a festett mdf ajtó amellett, hogy minőséginek és időtállónak bizonyul, még esztétikus is. A beltéri ajtó – köszönhetően a gazdag szín- és formaválasztéknak – az otthonok éppolyan értékes dizájn elemeként is jelen lehet, mint egy bútor. A minőségi mdf beltéri ajtó főként azon érdeklődők tetszését nyerheti el, akik számára az időtállóság és a prémium minőség mellett az is fontos, hogy klasszikusabb stílusú ajtó legyen a beltér egyik kimagasló dísze. A festett beltéri ajtó lehetőséget kínál arra is, hogy a háztulajdonosok az általuk megálmodott stílushoz igazodó ajtókkal ékesítsék otthonaikat.

 

Nyílászárók

Amennyiben nemsokára sort kerítene a régóta tervezett lakásfelújításra, és az ablak cseréjét sem hagyná ki a teendők sorából, akkor érdemes a minőségi, hosszú élettartammal bíró, biztonságosabb műanyag ablak változatok közül választania. Ha a műanyag ablak rendelés mellett határozná el magát, akkor bizonyára időben tájékozódott a témában, hiszen a modern, műanyag, hőszigetelt ablak típusok amellett, hogy kiváló minőségűek, költséghatékonyak, védelmet kínálnak az időjárási viszontagságok és a szennyeződések ellen, még kiváló szigetelést is biztosítanak.

 

Fontos Árfolyam adatok

Éredemes követni napjaink árfolyam adatait, mivel a hétköznapi vásárlási cikkeke árai függnek az árfolyamoktól. Pl. üzemanyag, zöldségek, import cikkek. Segítséget nyújt ehhez: arfolyam-valutavaltok.hu  euró árfolyam, dollár árfolyam

 

Prémium beltéri ajtók

Egyedi megoldásokra törekszünk, hogy megmutassuk, nálunk sokat számít a vásárló elképzelése. Szakértelmünkkel igyekszünk hozzásegíteni mindenkit, aki megkeres minket, hogy ne kelljen megalkudnia, ha vágya egy minőségi, egyedi beltéri ajtó Debrecen városában. Kizárólag prémium alapanyagokkal, vasalatokkal, szilikongumival és kilincsekkel dolgozunk, mert számunka a minőség, és az ügyfélközpontúság a legfontosabb.

 

Bérkalkulátor

Folyamatosan változó bérezések, béren kívüli juttatások, infláció, és vásárlóerő paritás. Nehéz egyszerre mindenre odafigyelni, így elhoztuk Önnek a bérkalkulátor segítségét, mellyel gyors utat talál a bruttó és nettó bérek közötti átszámításra. Felejtse el a számológépet, csupán néhány adat megadásával megmutatjuk, amire kíváncsi. Próbálja ki szabadságkalkulátor oldalunk is, hogy lássa, hány szabadnapra jogosult egy évben.

Call Now ButtonHívjon minket!