Oldalak

Lapostető szigetelés

A lapostető szigetelést nem ajánlatos magunk elvégezni, mert igen sok hibalehetőség fordulhat elő. Bízza inkább  megbízható, hozzáértő cégre, akik szakszerűen megoldják ön helyett a lapostető. Cégünk segítségével nem kell aggódnia az esetleges hibák felbukkanása miatt. 
lapostető szigetelés fontos, hogy minőségi, profi munka legyen, ezzel megelőzve pl. a leggyakrabban előforduló hibát, a beázást. Csak minőségi anyagokkal és minőségi munkával dolgozik cégünk, ezzel tudjuk garantálni, hogy a tetőszigetelés megtérülő befektetés legyen.

tetőszigetelés, lapostető szigetelés

Darázsirtás szakemberrel

Szakértelmet követelő munka a darázsirtás. Tényleg nem szabad megfelelő szaktudás, technika, módszer nélkül nekiállni az irtásnak. Kérje cégünk segítségét, szakértő kollégáink állnak rendelkezésére. Fészkelhetnek olyan helyre, melyeket nehéz megközelíteni, ilyenkor alpin technikával lehet  az irtást véghezvinni, mindezt megfelelő biztosítás mellett történhet kizárólag. Kérheti tanácsainkat is, megbeszéljük, hogy miképpen előzheti, akadályozhatja meg a darazsak fészkelését otthona környézetében. Keressen bennünket weboldalunkon, ott megtalálja elérhetőségeinket. Várjuk hívását, segítünk!

darázsirtás

Medence építésről, medence karbantartás

Lassan itt a nyár, ilyenkor sok mindenkinek fejébe ötlik a medence építés lehetősége. De, hogy ne csak lehetőség legyen, keresse fel weboldalunkat és kérje hozzáértő és készséges munkatársaink segítségét. Szolgáltatásaink között a medence fedés és a medence fóliázás is szerepel, valamint minden medencét érintő tevékenység, karbantartás.
A weboldalon megtalálható értesítési címek valamelyikén kérjen árajánlatot, hogy teljes mértékben kihasználhassa a nyarat.

medence építés, medence fólia, medence fedés

Ajtó ablak ablakcsere

Cégünk kínálatában kizárólag minőségi termékek találhatóak meg. A nyílászáróink mindenfajta épülethez  passzoló ablak megoldásokat tudnak kínálni. Ajtó kínálatunk is igen sokszínű, a bejátari ajtóktól a festett mdf ajtón keresztül műanyag, fa és üveg ajtókkal is állunk vásárlóink rendelkezésére. Termékeink modern gépek, szerszámok és technológiák használatával készülnek.
Lehet ajtó ablak, árnyékolástechnika (redőnyök, szúnyoghálók), cégünknél megtalálható, beszerezheti nálunk az összes nyílászáróját. Ablakcsere esetén is komplex és díjtalan felméréssel, tanácsadással várjuk az érdeklődők jelentkezését.

ablak, festett mdf ajtó, ajtó ablak

Árfolyam

Optimális és egyszerű gondolat, ha árfolyamértékek érdekelnek – az világhálót használjuk és máris megmutatja nekünk az aktuális értéken mozgó árfolyam értékeket. Ez egy olyan kis program, mely naponta frissül és így biztosan jó értékekkel számolunk pl. euró árfolyamdollár árfolyam értékei, de minden egyéb árfolyam megtalálható az oldalon. Valutaváltó néven fut. Miután ezt írjuk a keresőbe, akkor nagyon sok találatot fog megjeleníteni. Használja mindenki bátran őket, hiszen nagyon nagy segítség lehet.

árfolyam

Bodnár István, fotós

Kérjen fel egy profi, exkluzív fotóst élete nagy napjára. Az esküvői fotózás ne legyen másodlagos, sokadlagos dolog, hanem igencsak nagyon fontos, hogy milyen fényképek maradnak meg az esküvőről. Ha még sokáig akarunk gyönyörködni és emlékezni a házasságkötésünkre, fontos, hogy minőségi, igényes és profin elkapott pillanatok legyenek elkapva. Válasszon Bodnár István csomagajánlatai közül, hogy melyik az, ami a legmegfelelőbb. 

esküvői fotózás

Hívását követő akár 1 órán belül megmentjük szélvédőjét!

Budapesten a hívását követően akár 1 órán belül megmentjük szélvédőjét. Hívja cégünket, amennyiben kőfelverődés sértette fel a szélvédőjét, hogy mielőbb helyre tudjuk hozni a sérülést és ne kelljen szélvédőjét cserélni, ami költségesebb is a javításnál. Fontos, hogy, amint megsérült az üveg, ragassza le, ne tudjon szennyeződés menni bele, de lemosni szigorúan tilos. A leragasztás után pedig jöjjön szervizünkbe. A szélvédő javítás gyors, meg tudja várni, így egy óra múlva már folytathatja is az útját. 

szélvédő javítás